Passa al contingut principal

OLIMPÍADES FICUS - DIA 1

Aquesta setmana estem celebrant Les Olimpíades 2017 de Ficus. 

Cada dia fem dues o tres proves, en què els residents van acumulant el màxim de punts possibles, a més de passar una estona molt amena i divertida. 

El dilluns vam començar la setmana fent la primera activitat: Memòria esportiva. En aquesta primera prova els residents havien d'encertar a partir d'unes fotografies alguns esportistes tant actuals com més antics. La Júlia Rel va ser qui es va emportar la major puntuació amb un total de 39 punts!!

Per la tarda vam seguir amb les olimpíades. En aquest cas la prova consistia amb l'esport de fútbol. Vam adaptar una mica aquest esport, i els residents havien de llançar 3 penaltis intentant marcar els 3 gols! La Marina Lozano es va proclamar guanyadora aconseguint un total de 32 punts!!
Va ser un primer dia olímpic molt esportiu, on tant els residents com els treballadors vam gaudir d'un dia realment divertit!!!!

PD. La mascota olímpica de Ficus ja té nom, el "Fiquito".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA DIADA

Ahir es va celebrar La Diada de Catalunya. És per aquest motiu que fa uns dies els residents van preparar unes manualitats per tal d'ambientar la residència en aquesta data.  A part de les típiques senyeres, els residents van elaborar unes lletres, a més de pintar uns llargs banderins que van ocupar part del passadís. Aquí us deixem unes fotos, per tal que us feu una idea de com va quedar...

Tots els dimecres gaudim de la gimnàsia esportiva!

Una de les últimes activitats que hem incorporat a la residència és la gimnàsia esportiva . Tots els dimecres a la tarda realitzem aquesta dinàmica on els residents es converteixen en autèntics atletes d'esports com el vóley, el futbol, el bàsquet i les bitlles!  És una activitat que els hi agrada molt, i nosaltres com a treballadors gaudim molt fent-la! En aquest vídeo podeu veure (en càmera ràpida) tot l'exercici que fem mentre practiquem el vóley!!!! 

EL NOSTRE DIA A DIA

En el dia a dia de la residència fem activitats diverses per als residents que vulguin assistir-hi. Per exemple, avui dimecres al matí, els residents han disfrutat de la gimnàstica i del taller de cant!