Passa al contingut principal

HORARI D'ACTIVITATSComentaris

Entrades populars d'aquest blog

CANAL COMUNICATIU INSTAGRAM!!!

HOLA!!! Amb aquests dies de quarantena s'ha obert un canal comunicatiu més enllà del Blog perquè veieu el dia a dia dels nostres residents!!! També realitzem videoconferències amb els familiars, només heu de trucar a Ficus i contactar amb nosaltres per donar-vos les indicacions!!! El nostre instagram és : residencia_ficus

CARNAVAL FICUSCHEF 2020

La setmana del 17 al 26 de febrer vam celebrar el carnaval amb la temàtica de "Ficuschef". El dimarts dia 18 ens vàrem disfressar de cuiners i cuineres on a la tarda vam tenir el plaer de gaudir del bon músic en Carlos, un cantant que dóna alegria per les residències de la tercera edat de Barcelona. En tota la setmana es van realitzar activitats relacionades amb la gastronomia, un taller de cognició on es van triar aliments dels diferents continents i els residents van endevinar els menjars. També es va fer un taller de cuina on vam elaborar pastissos de poma. Finalment el dimecres 26 va venir el capellà del Clínic a fer la missa de l'enterrament de la sardina.  A continuació us deixem unes fotografies d'aquest dia. Fins l'any que ve Carnestoltes!!!!

PREPARACIÓ CARNAVAL

Com és tradició de cada any a Ficus realitzem una temàtica diferent per a Carnestoltes. Aquest any la temàtica escollida ha sigut de cuiners i cuineres!!!! Ens hem basat en el programa de temàtica culinària "MasterChef" convertint-ho en: "FIC USCHEF " Us convidem el Dimarts dia 18 de febrer a les 16:30 hores a Celebrar el Carnestoltes amb nosaltres on tenim el plaer d'anunciar l'Actuació Musical del artista Carlos!!! A continuación deixem un recull d'imatges del procés de preparació de les manualitats corresponents a la temàtica.