Passa al contingut principal

INFORMACIÓ


INFORMACIÓN SOBRE EL COVID-19 - Cepymenews
Portem uns mesos tancats a l'habitació però ja comencem a veure la llum del sol! A partir de dilluns dia 8 de juny si Barcelona entra a la fase 2 ja es poden fer visites als vostres familiars amb mesures de protecció per tal de garantir la seguretat de tots i totes!!!

S'ha de trucar a Recepció per demanar dia i hora, ja que hem establert un dia de visita per cada planta. 

També recordar que arran del COVID-19 s'ha obert un compte a Instagram que és on s'ha anat penjant el dia a dia dels nostres residents. Una vegada tornem més a la normalitat i poguem fer activitats "normalitzades" seguirem publicant pels dos canals comunicatius (Blog i Instagram). Ara les activitats es fan individualitzades a cada habitació. 

UN DIA MÉS ÉS UN DIA MENYS!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CANAL COMUNICATIU INSTAGRAM!!!

CARNAVAL FICUSCHEF 2020

La setmana del 17 al 26 de febrer vam celebrar el carnaval amb la temàtica de "Ficuschef".
El dimarts dia 18 ens vàrem disfressar de cuiners i cuineres on a la tarda vam tenir el plaer de gaudir del bon músic en Carlos, un cantant que dóna alegria per les residències de la tercera edat de Barcelona. En tota la setmana es van realitzar activitats relacionades amb la gastronomia, un taller de cognició on es van triar aliments dels diferents continents i els residents van endevinar els menjars. També es va fer un taller de cuina on vam elaborar pastissos de poma. Finalment el dimecres 26 va venir el capellà del Clínic a fer la missa de l'enterrament de la sardina.  A continuació us deixem unes fotografies d'aquest dia.


PREPARACIÓ CARNAVAL

Com és tradició de cada any a Ficus realitzem una temàtica diferent per a Carnestoltes. Aquest any la temàtica escollida ha sigut de cuiners i cuineres!!!! Ens hem basat en el programa de temàtica culinària "MasterChef" convertint-ho en:
"FICUSCHEF"
Us convidem elDimarts dia 18de febrer a les 16:30 horesa Celebrar el Carnestoltes amb nosaltres on tenim el plaer d'anunciar l'Actuació Musical del artista Carlos!!!

A continuación deixem un recull d'imatges del procés de preparació de les manualitats corresponents a la temàtica.