Passa al contingut principal

INFORMACIÓ


INFORMACIÓN SOBRE EL COVID-19 - Cepymenews
Portem uns mesos tancats a l'habitació però ja comencem a veure la llum del sol! A partir de dilluns dia 8 de juny si Barcelona entra a la fase 2 ja es poden fer visites als vostres familiars amb mesures de protecció per tal de garantir la seguretat de tots i totes!!!

S'ha de trucar a Recepció per demanar dia i hora, ja que hem establert un dia de visita per cada planta. 

També recordar que arran del COVID-19 s'ha obert un compte a Instagram que és on s'ha anat penjant el dia a dia dels nostres residents. Una vegada tornem més a la normalitat i poguem fer activitats "normalitzades" seguirem publicant pels dos canals comunicatius (Blog i Instagram). Ara les activitats es fan individualitzades a cada habitació. 

UN DIA MÉS ÉS UN DIA MENYS!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CANAL COMUNICATIU INSTAGRAM!!!

CARNAVAL FICUSCHEF 2020

La setmana del 17 al 26 de febrer vam celebrar el carnaval amb la temàtica de "Ficuschef".
El dimarts dia 18 ens vàrem disfressar de cuiners i cuineres on a la tarda vam tenir el plaer de gaudir del bon músic en Carlos, un cantant que dóna alegria per les residències de la tercera edat de Barcelona. En tota la setmana es van realitzar activitats relacionades amb la gastronomia, un taller de cognició on es van triar aliments dels diferents continents i els residents van endevinar els menjars. També es va fer un taller de cuina on vam elaborar pastissos de poma. Finalment el dimecres 26 va venir el capellà del Clínic a fer la missa de l'enterrament de la sardina.  A continuació us deixem unes fotografies d'aquest dia.


OLIMPIADES FICUS 2019

Com cada any celebrem les Olimpíades Ficus al mes de juliol! 
Al llarg d'una setmana celebrem aquesta setmana especial on es fan una diversitat d'activitats relacionades i sempre adaptades en algun esport en concret. 
Tots els residents que participen en aquestes activitats van acumulant punts per fer-se amb les posicions capdavanteres.. Aquest any les tres primeres posicions les han aconseguit el Jordi Roca, la Fernanda Ortega i el Josep Orozco. Alhora en aquesta setmana també es realitza un torneig de domino, que aquest cop es va emportar la victòria el Sabino Jurado, doncs jugar-hi cada tarda... dóna els seus fruits. 
Aquestes olimpíades no es van celebrar únicament a la planta baixa del centre, sinó que la setmana següent es van gaudir a l'entresòl. En aquest cas, va ser la Maria Carulla qui es va emportar la primera posició!