Passa al contingut principal

CARNAVAL FICUSCHEF 2020

La setmana del 17 al 26 de febrer vam celebrar el carnaval amb la temàtica de "Ficuschef".

El dimarts dia 18 ens vàrem disfressar de cuiners i cuineres on a la tarda vam tenir el plaer de gaudir del bon músic en Carlos, un cantant que dóna alegria per les residències de la tercera edat de Barcelona. En tota la setmana es van realitzar activitats relacionades amb la gastronomia, un taller de cognició on es van triar aliments dels diferents continents i els residents van endevinar els menjars. També es va fer un taller de cuina on vam elaborar pastissos de poma. Finalment el dimecres 26 va venir el capellà del Clínic a fer la missa de l'enterrament de la sardina.  A continuació us deixem unes fotografies d'aquest dia.Fins l'any que ve Carnestoltes!!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CANAL COMUNICATIU INSTAGRAM!!!

OLIMPIADES FICUS 2019

Com cada any celebrem les Olimpíades Ficus al mes de juliol! 
Al llarg d'una setmana celebrem aquesta setmana especial on es fan una diversitat d'activitats relacionades i sempre adaptades en algun esport en concret. 
Tots els residents que participen en aquestes activitats van acumulant punts per fer-se amb les posicions capdavanteres.. Aquest any les tres primeres posicions les han aconseguit el Jordi Roca, la Fernanda Ortega i el Josep Orozco. Alhora en aquesta setmana també es realitza un torneig de domino, que aquest cop es va emportar la victòria el Sabino Jurado, doncs jugar-hi cada tarda... dóna els seus fruits. 
Aquestes olimpíades no es van celebrar únicament a la planta baixa del centre, sinó que la setmana següent es van gaudir a l'entresòl. En aquest cas, va ser la Maria Carulla qui es va emportar la primera posició!