Passa al contingut principal

PREPARANT EL NADAL 2019

Com ja sabeu s'apropa el Nadal, i ja s'ha començat a preparar tota la decoració nadalenca per a la nostra residencia. 
També,com cada any és monta una paradeta on fiquem a la venta manualitats nadalenques realitzades per les nostres residents.

Ja em començat a preparar-ho…!Us esperem les tres primeres setmanes de desembre pel matí!







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA DIADA

Ahir es va celebrar La Diada de Catalunya. És per aquest motiu que fa uns dies els residents van preparar unes manualitats per tal d'ambientar la residència en aquesta data.  A part de les típiques senyeres, els residents van elaborar unes lletres, a més de pintar uns llargs banderins que van ocupar part del passadís. Aquí us deixem unes fotos, per tal que us feu una idea de com va quedar...

Tots els dimecres gaudim de la gimnàsia esportiva!

Una de les últimes activitats que hem incorporat a la residència és la gimnàsia esportiva . Tots els dimecres a la tarda realitzem aquesta dinàmica on els residents es converteixen en autèntics atletes d'esports com el vóley, el futbol, el bàsquet i les bitlles!  És una activitat que els hi agrada molt, i nosaltres com a treballadors gaudim molt fent-la! En aquest vídeo podeu veure (en càmera ràpida) tot l'exercici que fem mentre practiquem el vóley!!!! 

EL NOSTRE DIA A DIA

En el dia a dia de la residència fem activitats diverses per als residents que vulguin assistir-hi. Per exemple, avui dimecres al matí, els residents han disfrutat de la gimnàstica i del taller de cant!