Passa al contingut principal

PARADETA DE NADAL !

S'acosta Nadal, i des de la residència hem volgut repetir l'experiència de muntar una parada al carrer, tal com ja vam fer el dia de Sant Jordi. Aquesta és una experiència que ens agrada molt, tant als residents com als treballadors
 
Aquest cop hem posat a la venda tot de coses relacionades amb el Nadal (guirnaldes, imants per la nevera, punts de llibre, decoració diversa per nadal, llapis, clauers, i moltes coses més!).

En la seva elaboració els residents hi han tingut molt a veure!! Tots hem treballat de valent per aconseguir tenir el major nombre de coses per posar a la nostra parada!! En aquestes fotos podeu veure algunes de les coses que hi havien a la nostra parada!
 
 
 
 
 
Aquesta setmana hem sortit tant el dimarts com el dijous al matí… Així doncs, vam preparar la botigueta ambientada amb un fil musical de nadales.

Durant aquesta els residents s'ho han passat d'allò més bé, i tots ells ens han demostrat que tenen uns grans dots en les vendes!!!!! Davant aquest bonic escenari, la gent que s'acostava a la paradeta no dubtada en col·laborar comprant-nos algun dels detalls que teníem!
  

Amb aquests dos dies, no dubtem en repetir la setmana que ve. Si el temps acompaña, tornarem a sortir tant el dimarts com el dijous!! Per tant... haurem de treballar ben de pressa per poder seguir oferint als nostres clients allò que més els hi agrada!






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA DIADA

Ahir es va celebrar La Diada de Catalunya. És per aquest motiu que fa uns dies els residents van preparar unes manualitats per tal d'ambientar la residència en aquesta data.  A part de les típiques senyeres, els residents van elaborar unes lletres, a més de pintar uns llargs banderins que van ocupar part del passadís. Aquí us deixem unes fotos, per tal que us feu una idea de com va quedar...

Tots els dimecres gaudim de la gimnàsia esportiva!

Una de les últimes activitats que hem incorporat a la residència és la gimnàsia esportiva . Tots els dimecres a la tarda realitzem aquesta dinàmica on els residents es converteixen en autèntics atletes d'esports com el vóley, el futbol, el bàsquet i les bitlles!  És una activitat que els hi agrada molt, i nosaltres com a treballadors gaudim molt fent-la! En aquest vídeo podeu veure (en càmera ràpida) tot l'exercici que fem mentre practiquem el vóley!!!! 

EL NOSTRE DIA A DIA

En el dia a dia de la residència fem activitats diverses per als residents que vulguin assistir-hi. Per exemple, avui dimecres al matí, els residents han disfrutat de la gimnàstica i del taller de cant!