Passa al contingut principal


TERÀPIA ASSISTIDA AMB GOSSOS

Aquest mes em rebut la visita d'un  nou amic de la residència, el Thor.


Realitzarà dos vegades al mes teràpia amb els nostres residents.
La teràpia amb gossos es beneficiosa amb molts aspectes: treballem l'empatia, estimulem el canal de comunicació, la sociabilització entre els residents, estimulació mental y cognitiva, afavoreix la concentració, ademés de millorar l'estat anímic i altres beneficis fisiológics.
Es treballa amb la planta baixa i també es realitza una dinàmica amb els residents de l'entresol.

PLANTA BAIXA



Es fa un primer contacte amb el Thor perquè tots el puguin conèixer i després es realitza una dinàmica on han d'identificar unes figures, identificar el color i la posició en la que està el Thor en cada una d'elles. Després cada resident amb l'ajuda d'un premi farán que es posi en cada una d'elles.

La Sra. Pilar va fer una bona terapia, donat que no tenia un bon record de la infància i va superar-ho gràcies al Thor. Esta molt contenta!






 A la Sra. Amelia i la Sr. Justina estan encantades amb el Thor, van estar explicant les seves històries amb gossos a la infància.





Thor t'esperem el pròxim día amb moltes ganes!!

PLANTA ENTRESOL

La dinàmica va estar adaptada a les capacitats d'aquests residents, van realitzar el primer contacte amb ell i després van acabar com els altres, pentinant al Thor perquè marches ben guapo.






La Sra. Teresa al principi amb una mica de por però poc a poc va agafar confiança.




Fins el pròxim día Thor!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA DIADA

Ahir es va celebrar La Diada de Catalunya. És per aquest motiu que fa uns dies els residents van preparar unes manualitats per tal d'ambientar la residència en aquesta data.  A part de les típiques senyeres, els residents van elaborar unes lletres, a més de pintar uns llargs banderins que van ocupar part del passadís. Aquí us deixem unes fotos, per tal que us feu una idea de com va quedar...

Tots els dimecres gaudim de la gimnàsia esportiva!

Una de les últimes activitats que hem incorporat a la residència és la gimnàsia esportiva . Tots els dimecres a la tarda realitzem aquesta dinàmica on els residents es converteixen en autèntics atletes d'esports com el vóley, el futbol, el bàsquet i les bitlles!  És una activitat que els hi agrada molt, i nosaltres com a treballadors gaudim molt fent-la! En aquest vídeo podeu veure (en càmera ràpida) tot l'exercici que fem mentre practiquem el vóley!!!! 

EL NOSTRE DIA A DIA

En el dia a dia de la residència fem activitats diverses per als residents que vulguin assistir-hi. Per exemple, avui dimecres al matí, els residents han disfrutat de la gimnàstica i del taller de cant!