Passa al contingut principal

Sant Jordi 2013!!


Feliç Sant Jordi 2013!

Aprofitem l'ocasió per saludar-vos i desitjar-vos que hagiu passat un bon Sant Jordi, com ja sabem una festa molt especial pels catalans. A la residència no vam ser menys, i vam organitzar un acte per tots els residents i treballadors. Vam aprofitar per donar el premi dels punts de llibre, que van realitzar els nostres residents al taller de manualitats, a més vam llegir diferents poemes i finalment vam recordar l'origen de la festa. Els més intrèpids, van ballar sardanes i també van improvitsar algun vers en aquesta festa literària. L'ambient va estar impregnat de bones vibracions i alegria, en definitiva va ser una jornada molt positiva on tots vam gaudir i recordar una vegada més, aquesta magnífica tradició i celebració catalana.

Salutacions!

 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA DIADA

Ahir es va celebrar La Diada de Catalunya. És per aquest motiu que fa uns dies els residents van preparar unes manualitats per tal d'ambientar la residència en aquesta data.  A part de les típiques senyeres, els residents van elaborar unes lletres, a més de pintar uns llargs banderins que van ocupar part del passadís. Aquí us deixem unes fotos, per tal que us feu una idea de com va quedar...

Tots els dimecres gaudim de la gimnàsia esportiva!

Una de les últimes activitats que hem incorporat a la residència és la gimnàsia esportiva . Tots els dimecres a la tarda realitzem aquesta dinàmica on els residents es converteixen en autèntics atletes d'esports com el vóley, el futbol, el bàsquet i les bitlles!  És una activitat que els hi agrada molt, i nosaltres com a treballadors gaudim molt fent-la! En aquest vídeo podeu veure (en càmera ràpida) tot l'exercici que fem mentre practiquem el vóley!!!! 

EL NOSTRE DIA A DIA

En el dia a dia de la residència fem activitats diverses per als residents que vulguin assistir-hi. Per exemple, avui dimecres al matí, els residents han disfrutat de la gimnàstica i del taller de cant!