Passa al contingut principal

ESTEM DE CELEBRACIÓ!

Aquesta última setmana de maig, a la Residència Ficus hem tingut doble celebració!!! 

Ahir dijous vam celebrar els aniversaris d'aquells residents que van fer anys durant el mes d'abril i el mes de maig! Tots ells van fer un total de 1.953 anys! Des d'aquí els hi tornem a desitjar un feliç aniversari i que en puguem celebrar molts més junts! :)

Tot i això, els residents no eren els únics que es feien grans.. Doncs, la Residència Ficus també estava de celebració fent 24 anys!! 

Al matí vam preparar una activitat especial relacionada amb l'aniversari de la residència. Vam fer un concurs per veure qui era el resident o residents que en sabien més sobre aquesta..! Les persones que van obtenir més punts van ser la Teresa Palomas i l'Ana Mª Palacio unes veteranes de la residència, i també la Dolors Trigueros. A totes elles se'ls hi va donar un petit obsequi.. una bosseta amb caramels! Si voleu saber qui són... busqueu entre les fotos 3 senyores amb la seva bossa de caramels ;)

Durant aquest concurs vam descobrir que la Mercè Birba és la senyora que porta més anys a la residència, que l'Adoración Hernandez és la senyora més gran, que alguns residents encara s'han d'aprendre alguns noms dels treballadors.... ;), que la Míriam Toro és la senyora més jove de la residència, que la Juana Gabilondo és l'única que ens pot parlar amb esukera, i moltes coses més!

A la tarda, el dia festiu va seguir! En aquest cas vam celebrar els aniversaris dels residents i també de la mateixa residència. Vam tenir pastís, on alguns dels que feien anys van demanar un desig i tot seguit van bufar les espelmes! Un cop tots vam haver berenat, vam poder gaudir d'una tarda amb música i ball!! 

A les fotos no es veu el pastís... però la prova que afirma que sí que n'hi va haver, la veiem a la foto de la Juani... :) 






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tots els dimecres gaudim de la gimnàsia esportiva!

Una de les últimes activitats que hem incorporat a la residència és la gimnàsia esportiva . Tots els dimecres a la tarda realitzem aquesta dinàmica on els residents es converteixen en autèntics atletes d'esports com el vóley, el futbol, el bàsquet i les bitlles!  És una activitat que els hi agrada molt, i nosaltres com a treballadors gaudim molt fent-la! En aquest vídeo podeu veure (en càmera ràpida) tot l'exercici que fem mentre practiquem el vóley!!!! 

ANIVERSARIS JUNY I JULIOL

Ahir a la tarda a la residència vam celebrar els aniversaris de tots aquells residents que van fer anys durant el mes de juny com també al mes de juliol. En aquesta ocasió, van fer un total de 1952 anys ! Els desitgem a tots ells un feliç aniversari! A continuació us ensenyem algunes de les fotos d'ahir, on vam tenir pastís, música, i pels més animats, ball! Aquí podeu veure el moment del pastís amb algunes de les residents que feien anys... Després del pastís la festa va continuar...     Per acabar us deixem aquest vídeo fotogràfic de la festa d'ahir!

PREPARANT L'ENTRADA DE LA TARDOR... (i)

Avui dimarts dia 6 de setembre a la Residència Ficus ja hem començat amb els preparatius de la tardor. Tenim diverses coses preparades per ambientar la residència, i és per això que els nostres residents ja s'han posat mans a la feina.  En aquesta publicació podeu veure alguns dels residents treballant en l'ambientació de la residència, com també el resultat d'una de les manualitats fetes aquest matí, la qual l'hem fet amb goma eva i representa la característica caiguda de les fulles. Aquesta manualitat serà una de les  encarregades en ambientar la sala d'activitats...