Passa al contingut principal

I SEGUIM CELEBRANT EL NADAL!

Després del matí d'avui, a la tarda hem tingut visita, i per partida doble! 

Primer hem tingut recital de piano, per començar a donar ambient a la tarda que se'ns presentava. 


 i la cosa s'ha anat animant...


Finalment, per fi ha arribat el Papa Noel...

Com podeu veure, ha estat una tarda molt distreta...
  
 
 
 
 
 
 
  
 
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tots els dimecres gaudim de la gimnàsia esportiva!

Una de les últimes activitats que hem incorporat a la residència és la gimnàsia esportiva . Tots els dimecres a la tarda realitzem aquesta dinàmica on els residents es converteixen en autèntics atletes d'esports com el vóley, el futbol, el bàsquet i les bitlles!  És una activitat que els hi agrada molt, i nosaltres com a treballadors gaudim molt fent-la! En aquest vídeo podeu veure (en càmera ràpida) tot l'exercici que fem mentre practiquem el vóley!!!! 

ANIVERSARIS JUNY I JULIOL

Ahir a la tarda a la residència vam celebrar els aniversaris de tots aquells residents que van fer anys durant el mes de juny com també al mes de juliol. En aquesta ocasió, van fer un total de 1952 anys ! Els desitgem a tots ells un feliç aniversari! A continuació us ensenyem algunes de les fotos d'ahir, on vam tenir pastís, música, i pels més animats, ball! Aquí podeu veure el moment del pastís amb algunes de les residents que feien anys... Després del pastís la festa va continuar...     Per acabar us deixem aquest vídeo fotogràfic de la festa d'ahir!

PREPARANT L'ENTRADA DE LA TARDOR... (i)

Avui dimarts dia 6 de setembre a la Residència Ficus ja hem començat amb els preparatius de la tardor. Tenim diverses coses preparades per ambientar la residència, i és per això que els nostres residents ja s'han posat mans a la feina.  En aquesta publicació podeu veure alguns dels residents treballant en l'ambientació de la residència, com també el resultat d'una de les manualitats fetes aquest matí, la qual l'hem fet amb goma eva i representa la característica caiguda de les fulles. Aquesta manualitat serà una de les  encarregades en ambientar la sala d'activitats...